Lue tästä tuoreimmat uutisemme
Uutiskirje 12.11.2024 – Kansainvälistyminen etenee harppauksin
Uutiskirje 15.8.2024 – Harppaus öljyhampun tuotekehityksessä
Uutiskirje 14.6.2024 – Hamppuöljy hellii kehoa ja ihoa
Uutiskirje 29.5.2024 – Rehuhampusta nauttivat kaikenkarvaiset eläinkaverit
Uutiskirje 24.4.2024 – Hamppuproteiinin hiilijalanjälki selvitettiin
Uutiskirje 12.3.2024 – Yhteistyö Leipurin kanssa avaa tehokkaan markkinakanavan hampputuotteille
Uutiskirje 20.12.2023 – FoodFarmin joulutervehdys – Öljyhamppu taipuu moneksi ja on monessa mukana
Uutiskirje 1.11.2023 – Myllyinvestointi mahdollistaa entistä hienommat hamppujauhot
Uutiskirje 1.8.2023 – Ravintorikas hamppu on kestävä valinta
Uutiskirje 20.4.2023 – Applikaatioiden mahdollisuudet ja tuhat näkemystä hampusta
FoodFarmin joulutervehdys 22.12.2022
Uutiskirje 9.11.2022 – Kuluttajatutkimusta ja hiilikompensaatiota
Uutiskirje 6.9.2022 – Tilaa tutustumisnäytteet uutuustuotteistamme
Uutiskirje 21.6.2022 – Uutta tietoa öljyhampun käytöstä elintarvikkeena
Uutiskirje 12.5.2022 – Nähdään Gastro Helsinki -messuilla!
Uutiskirje 18.1.2022 – Gluteenittomat ja prebioottiset ohrat FoodFarmin valikoimiin