Tämän päivän asiakkaat arvostavat terveellisyyttä myös hemmotteluhetkessä. Vaikkapa iltapäivän kahvitauon välipalakeksissä.

Hampunsiemenet, rouheet ja hamppuproteiini sopivat erinomaisesti suolaisiin ja makeisiin taikinoihin. Niiden avulla saat koostettua monipuolisia välipaloja, sillä ne ovat paitsi herkullisen makuisia, myös täynnä proteiinia, kuitua ja hyviä rasvoja. Hamppua hyödyntäen valmistat helpot ja ravinteikkaat välipalat eri tilanteisiin.

Siemenet liitetään usein suolaisiin kekseihin, mutta hampunsiemenet sopivat aivan yhtä hyvin myös makeisiin välipaloihin, kuten kuvassa näkyviin suklaakekseihin! Lisää niihin vaikkapa rouskuvia, kuorittuja hampunsiemeniä, joiden pähkinäinen maku täydentää pehmeän suklaan makua ja tekee kekseihin ihanan rapsakan rakenteen.

Leivo oma menestystuotteesi!