Syksyllä käyttöön otettu luokitteleva mylly on viimeisin investointi öljyhampun prosessointiin. Uuden myllyn käyttöönoton myötä FoodFarmin hamppuproteiinien jaekoko saadaan entistä hienojakoisemmaksi.
Hamppuproteiini 65:n sekä hamppujauho 32:n jaekoko on jatkossa < 250 mikronia. Tähän asti jaekoko on ollut 600 – 700 mikronia. Hamppujauho 32:tä on saatavilla edelleen myös karkeampana laatuna. Myös hamppuleseen jauhatus hienojakoiseksi jauhoksi on jatkossa mahdollista.
Aloitamme loka-marraskuun vaihteessa hamppuproteiini 65:n uuden laadun näytelähetykset. Toimitamme uudet näytteet kaikille yrityksille, jotka ovat saaneet tämän tuotenäytteen aikaisemmin.
Näytteitä voit myös tilata nettisivujemme kautta. Mainitsethan lisätietokentässä, mistä tuotteesta haluat näytteen.