Olemme FoodFarmilla tarjonneet usean vuoden ajan idätys- ja pienmallastamopalveluita Pohjoismaiden mittakaavassa harvinaisella patentoidulla rumpuidätys- ja mallastuslaitteistolla, joka on kehitetty yhteistyössä italialaisen perheyhtiö Zaninin kanssa.
Tarjoamme joustavaa eräkohtaista mallastusta ja laadukkaita idätettyjä tuotteita muun muassa pienpanimoille ja elintarviketeollisuudelle, joille tuotteen alkuperä ja koko tuotantoketjun jäljitettävyys on tärkeää.
Omien, räätälöityjen maltaiden ja idätettyjen tuotteiden kehittäminen on erinomainen keino erikoistua ja erottautua. FoodFarmin rumpumallastuslaitteisto sopii käytännössä minkä tahansa siemenen idätykseen mallastamalla. Peruseräkoko on 1500–2000 kg.
Korkealaatuista rumpumallastusta
FoodFarmin liiketoimintajohtaja Satu Pura nostaa idätys- ja mallastuslaitteiston suurimmiksi hyödyiksi lopputuloksen korkean laadun, joustavuuden sekä skaalautuvuuden ja monipuoliset tuotekehitysmahdollisuudet:
”Panimoalan asiantuntijoiden kanssa kehitetty laitteisto takaa korkealaatuiset tuotteet.”
Rumpumallastuslaitteisto sopii maltaiden valmistuksen lisäksi myös pelkkään idättämiseen, jossa siemeniä aktivoidaan juuri sen verran, että keho pystyy hyödyntämään niissä olevat ravinteet paremmin. Idätys lisää rasvahappojen biologista aktiivisuutta ja parantaa mineraalien saatavuutta sekä siementen sulavuutta.
Hamppuolut saa maanläheisen makunsa humalasta ja öljyhampusta
Hamppu on oluen ainesosana erinomainen, sillä humala ja öljyhamppu sopivat hyvin yhteen: ne kuuluvat samaan kasvitieteelliseen perheeseen ja ovat kasveina lähisukulaisia. Hampusta valmistettu olut maistuu maanläheiseltä ja tuoksuu hieman sitrushedelmältä. Hamppuolutta pystyy valmistamaan varsin yksinkertaisesti – sekoittamalla hamppua humalaan tai lisäämällä hamppu jo maltaiden kanssa samaan aikaan. Prosessin loppuajan voikin keskittyä siihen tärkeimpään, eli lopputuloksen makuun!
Kiinnostuitko? Alkuun pääset ottamalla meihin yhteyttä!
A closeup shot of malted barley in beer glasses used for beer brewing