Hamppuproteiini on puhdas ja terveellinen proteiinilisä
Myymme hamppuproteiineja proteiinikonsentraattina ja hamppujauheena. Näistä molemmat sopivat erinomaisesti proteiinilisiksi esimerkiksi ruoanlaittoon. Ravintoaineita pursuavat ja erittäin vähägluteeniset hamppuproteiinit ovat vuosi toisensa jälkeen suosituimpien tuotteidemme joukossa.
Hamppuproteiini 65 % konsentraatti
Erittäin korkean proteiinipitoisuuden omaava, hienojakoinen proteiinikonsentraatti valmistetaan kuoritusta hampusta öljynpuristuksen yhteydessä. Vaalea väri ja neutraali maku mahdollistavat proteiinin käytön entistä monipuolisemmin. Proteiinikonsentraatissa korkea proteiinipitoisuus koostuu 20:tä ihmiselle välttämättömästä aminohaposta, jotka ovat helposti imeytyvässä muodossa.
Proteiinipitoisuus 65 %, rasvaa 6-8 %. Erittäin vähägluteeninen.
Hamppujauhe 50 % proteiini
50 % hamppuproteiini on hampunsiemenen kuorinnasta syntyneestä sivujakeesta kylmäpuristusmenetelmällä puristettu ja jauhettu proteiinijauhe. Saatavilla kahdella eri karkeudella. Vaaleahko väri ja melko mieto maku mahdollistavat jauheen monipuolisen käytön. 50 % hamppuproteiinijauhe sisältää kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Jauhe on erinomainen proteiinilisä, sillä sen sisältämä proteiini on helposti imeytyvässä muodossa. Sisältää luontaisesti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja oikeassa suhteessa.
Proteiinipitoisuus 50 %, kuitua 13 %. Erittäin vähägluteeninen.
Hamppujauhe 32 % proteiini
Hamppujauhe on hampunsiementen puristekakusta tuotettu jauhe, joka on erinomainen proteiinin ja kuidun lähde. Saatavilla kahdella eri karkeudella. Hamppujauhe sisältää kaikki 8 kehollemme välttämätöntä aminohappoa sekä 12 muuta aminohappoa. Jauheen sisältämä proteiini on helposti imeytyvässä muodossa. Sisältää luontaisesti omega-3 ja omega-6 rasvahappoja oikeassa suhteessa.
Proteiinipitoisuus 32 %, kuitua 40 %, rasvaa n.10 %. Erittäin vähägluteeninen.
Idätetty hamppujauhe 32 % proteiini
Idätetty hamppujauhe on idätettyjen hampunsiementen puristekakusta tuotettu hienojakoinen jauhe, joka on erinomainen proteiinin ja kuidun lähde. Idätysprosessi aktivoi siemenet, jolloin keho saa hyödynnettyä ravinteet paremmin idätetystä hamppurouheesta. Idätysprosessin avulla siemenistä vähenee fytiinihappoja ja lektiinejä, jotka vaikeuttavat ravinteiden imeytymistä. Idätetyn hamppurouheen maku on pehmeä ja rakenne rapea. Erittäin vähägluteeninen.