FoodFarm on täydentänyt tuotevalikoimaansa uudella hamppuproteiinijauheella. 50 % proteiinipitoisuuden hamppujauhe vastaa korkealaatuisten ja monipuolisten kasviproteiinilähteiden kasvavaan kysyntään. Uusi tuote sijoittuu hinnaltaan 65 % hamppuproteiinikonsentraatin ja 32 % hamppujauheen väliin.
FoodFarmin liiketoimintajohtaja Satu Puran mukaan uuden tuotteen vahvuuksia ovat sen suhteellisen neutraali maku ja vaaleahko väri.
”Uusien hamppuproteiinien maussa on kyllä otettu valtavia edistysaskeleita. Hamppujauheen maku ja väri mahdollistavat yhä monipuolisemman käytön eri elintarvikeapplikaatioissa,” Pura kertoo. Uusi tuote soveltuu erinomaisesti esimerkiksi juomiin, proteiinivalmisteisiin tai aamiasjogurtin päälle.
Hamppuproteiini on tunnettu luontaisesti korkeasta ravintoarvostaan. Se sisältää kaikki 20 aminohappoa, mukaan lukien 8 ihmisen elimistölle välttämätöntä aminohappoa. Aminohapporakenteeltaan öljyhampun koostumus vastaa kananmunan valkuaista ja soijapapua. FoodFarmin hamppuproteiinituotteissa myös omega-3 ja omega-6-rasvahapot esiintyvät kehon hyvinvoinnin kannalta juuri oikeassa suhteessa. Uudessa jauheessa sekä omega-rasvahapot että proteiini ovat keholle helposti imeytyvässä muodossa.
”Uusien hamppuproteiinien maussa on otettu valtavia edistysaskeleita”
Vastuullisuuteen panostavan kuluttajan näkökulmasta uutuustuote peittoaa monen proteiinilisän mennen tullen. Hampun viljely ei vaadi torjunta-aineita edes tavanomaisessa tuotannossa. Öljyhamppu on myös erinomainen hiilensitoja: se kasvaa nopeasti, ja sitoo kasvaessaan ilmakehän hiilidioksidia maaperään.
”Hamppuproteiinijauhe on paitsi terveellinen, myös ekologinen valinta. Se sopii ammattilaisille, jotka haluavat tehdä käytännön tekoja kestävän kehityksen puolesta,” Pura korostaa.
Tutustu FoodFarmin uuteen hamppujauheeseen tuotesivuillamme.