Uusimpia kuulumisiamme

24.4.2024

Hamppuproteiinin hiilijalanjälki on kuudesosa kananmunan hiilijalanjäljestä

Luonnonvarakeskus (Luke) laski hiilijalanjäljen lippulaivaproteiinillemme Hiililounas-hankkeen yhteydessä. Eläinperäisten proteiininlähteiden hiilijalanjäljistä on tietoa

15.4.2024

Hiililounas-hanke: Ympäristöystävällisellä kasvisruoalla riittää kysyntää

FoodFarmin emoyhtiö Trans Farm oli mukana Hiililounas-hankkeessa, jossa tutkittiin ilmastoystävällisten kasvisruokien kysyntää

10.4.2024

Hamppu taipuu moottoripyörän osiksi

Kohta löydät hamppua ruokapöytäsi lisäksi myös moottoripyörästäsi! Vaikka me FoodFarmilla keskitymmekin ajoneuvojen

27.3.2024

Maukas kanabursa tuo kevätpöytään vaihtelua

Hauskaa vaihtelua kevään ruokahetkiin saadaan kanabursasta. Sen voi nauttia ranskalaisten ja salaatin

12.3.2024

Leipurin tuotevalikoimaan FoodFarmin hampputuotteet

Leipurin tuotevalikoimaan FoodFarmin hampputuotteet Raaka-aineita ja asiantuntijapalveluja leipomo-, elintarvike- ja food service-markkinoille

11.3.2024

Öljyhamppu sopii täydellisesti Foodinin arvoihin

Hyvinvointituotteisiin suuntautuneessa Foodinissa halutaan luoda ruokakulttuuria, jossa jokaisella on mahdollisuus valita paremmin

5.3.2024

FoodFarm Gastro Helsinki -messuilla 13. – 15.3.

Suomen suurin ja merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma Gastro Helsinki järjestetään Helsingin

21.2.2024

Maailman pohjoisin viski tehdään arktisesta ohrasta – ja mallastetaan Suomessa

”Pohjois-Norjassa ohra oli tärkein vilja aina toiseen maailmansotaan asti. Se kesti ankaran

12.2.2024

Öljyhamppu on superfoodia parhaimmillaan

Frantsila Herbfarmin agronomi ja tuotekehittäjä Virpi Raipala-Carmier sanoo, että heidän Optimi omegaöljynsä