14.2.2025
Öljyhampun viljelijät kerääntyivät kartuttamaan asiantuntemustaan Trans Farmin viljelijäpäiville
Puhtaan, ravinteikkaan ja laadukkaan öljyhampun kasvattaminen vaatii osaavia viljelijöitä, joilla on hallussa
30.1.2025
Hamppuinen klassikkopasta tuo lämpöä talven keskelle
Cacio e Pepe eli mustapippuripasta on italialaisen keittiön klassikko – yksinkertainen valmistaa,
14.1.2025
FoodFarmin uusin tuote –
50 % Hamppuproteiinijauhe
FoodFarm on täydentänyt tuotevalikoimaansa uudella hamppuproteiinijauheella. 50 % proteiinipitoisuuden hamppujauhe vastaa korkealaatuisten
2.1.2025
Uudet ravitsemussuositukset vauhdittavat kasviproteiinien kysyntää
Vuoden 2024 kansallisissa ravitsemussuosituksissa korostetaan kasvisruoan roolia terveellisen ruokavalion rakentajana. Ravitsemussuosituksissa kehotetaan
23.12.2024
FoodFarm toivottaa hyvää joulua – herkullisten reseptien kera!
Joulu ja uusivuosi tuovat tullessaan mahdollisuuden pysähtyä sekä nauttia kauniista kelistä, hyvästä
26.11.2024
Future Frami Food Lab -hankkeessa luodaan kasvua kasviproteiinien tuotekehityksellä
Kasviproteiinien markkinoiden kasvu on nopeaa ja kysyntä öljyhampun kaltaisille proteiinipitoisille ja monipuolisille
14.11.2024
FoodFarmin hampputuotteet esillä Food ingredients Europe -messuilla
FoodFarm osallistuu jälleen Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille: vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe
7.11.2024
Harvinainen sertifikaatti mahdollistaa Korean nopeasti kasvavaan öljyhampun kysyntään vastaamisen
Öljyhampun markkinat kasvavat Etelä-Koreassa voimakkaasti, ja maa onkin yksi FoodFarmin tärkeistä vientikohteista.
24.10.2024
HamppuFarmin Virve ja Hellapoliisi-ruokablogin Kati valmistivat Eveolla kolmen ruokalajin hamppuaterian – katso ohje!
Lähetimme kesällä ruokablogien kirjoittajille yhteistyökumppanimme HamppuFarmin tuotepaketteja, ja moni bloggaaja ihastui välittömästi hampun