24.3.2025
”Uusi, terveellinen ja mielenkiintoinen” – Helsingin Mylly on lanseerannut jo kaksi hamppugranolaa
Helsingin Mylly on pitkät perinteet omaava suomalaisyritys. Perheyritys perusti ensimmäisen myllynsä Helsingin
6.3.2025
FoodFarmin pienmallastamopalvelut luovat erinomaiset mahdollisuudet erottautumiselle
Olemme FoodFarmilla tarjonneet usean vuoden ajan idätys- ja pienmallastamopalveluita Pohjoismaiden mittakaavassa harvinaisella
14.2.2025
Öljyhampun viljelijät kerääntyivät kartuttamaan asiantuntemustaan Trans Farmin viljelijäpäiville
Puhtaan, ravinteikkaan ja laadukkaan öljyhampun kasvattaminen vaatii osaavia viljelijöitä, joilla on hallussa
30.1.2025
Hamppuinen klassikkopasta tuo lämpöä talven keskelle
Cacio e Pepe eli mustapippuripasta on italialaisen keittiön klassikko – yksinkertainen valmistaa,
14.1.2025
FoodFarmin uusin tuote –
50 % Hamppuproteiinijauhe
FoodFarm on täydentänyt tuotevalikoimaansa uudella hamppuproteiinijauheella. 50 % proteiinipitoisuuden hamppujauhe vastaa korkealaatuisten
2.1.2025
Uudet ravitsemussuositukset vauhdittavat kasviproteiinien kysyntää
Vuoden 2024 kansallisissa ravitsemussuosituksissa korostetaan kasvisruoan roolia terveellisen ruokavalion rakentajana. Ravitsemussuosituksissa kehotetaan
23.12.2024
FoodFarm toivottaa hyvää joulua – herkullisten reseptien kera!
Joulu ja uusivuosi tuovat tullessaan mahdollisuuden pysähtyä sekä nauttia kauniista kelistä, hyvästä
26.11.2024
Future Frami Food Lab -hankkeessa luodaan kasvua kasviproteiinien tuotekehityksellä
Kasviproteiinien markkinoiden kasvu on nopeaa ja kysyntä öljyhampun kaltaisille proteiinipitoisille ja monipuolisille
14.11.2024
FoodFarmin hampputuotteet esillä Food ingredients Europe -messuilla
FoodFarm osallistuu jälleen Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille: vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe