Uusimpia kuulumisiamme

24.3.2025

”Uusi, terveellinen ja mielenkiintoinen” – Helsingin Mylly on lanseerannut jo kaksi hamppugranolaa

Helsingin Mylly on pitkät perinteet omaava suomalaisyritys. Perheyritys perusti ensimmäisen myllynsä Helsingin

6.3.2025

FoodFarmin pienmallastamopalvelut luovat erinomaiset mahdollisuudet erottautumiselle

Olemme FoodFarmilla tarjonneet usean vuoden ajan idätys- ja pienmallastamopalveluita Pohjoismaiden mittakaavassa harvinaisella

14.2.2025

Öljyhampun viljelijät kerääntyivät kartuttamaan asiantuntemustaan Trans Farmin viljelijäpäiville

Puhtaan, ravinteikkaan ja laadukkaan öljyhampun kasvattaminen vaatii osaavia viljelijöitä, joilla on hallussa

30.1.2025

Hamppuinen klassikkopasta tuo lämpöä talven keskelle

Cacio e Pepe eli mustapippuripasta on italialaisen keittiön klassikko – yksinkertainen valmistaa,

14.1.2025

FoodFarmin uusin tuote –
50 % Hamppuproteiinijauhe

FoodFarm on täydentänyt tuotevalikoimaansa uudella hamppuproteiinijauheella. 50 % proteiinipitoisuuden hamppujauhe vastaa korkealaatuisten

2.1.2025

Uudet ravitsemussuositukset vauhdittavat kasviproteiinien kysyntää

Vuoden 2024 kansallisissa ravitsemussuosituksissa korostetaan kasvisruoan roolia terveellisen ruokavalion rakentajana. Ravitsemussuosituksissa kehotetaan

23.12.2024

FoodFarm toivottaa hyvää joulua – herkullisten reseptien kera!

Joulu ja uusivuosi tuovat tullessaan mahdollisuuden pysähtyä sekä nauttia kauniista kelistä, hyvästä

26.11.2024

Future Frami Food Lab -hankkeessa luodaan kasvua kasviproteiinien tuotekehityksellä

Kasviproteiinien markkinoiden kasvu on nopeaa ja kysyntä öljyhampun kaltaisille proteiinipitoisille ja monipuolisille

14.11.2024

FoodFarmin hampputuotteet esillä Food ingredients Europe -messuilla

FoodFarm osallistuu jälleen Euroopan suurimmille elintarvikealan raaka-ainemessuille: vuosittain järjestettävät Food ingredients Europe